Houdbaar . concept vormgeving fotografie
Onbeperkt@houdbaar.nl
0570 649460

Bureau

Wij zijn Houdbaar en wij maken graag mooi werk. Wij zijn een grafisch ontwerpbureau. Onze passie, tomeloze gedrevenheid en gezonde dosis eigenzinnigheid staan garant voor verrassende concepten en bijzondere oplossingen. Dat doen we middels krachtige ontwerpen, indringende fotografie en gevoel voor tactiliteit en beleving. En dat doen we samen met onze relaties. Wij zijn Houdbaar, onbeperkt.

 

Lid Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers

Viorica

Viorica is fotograaf en grafisch ontwerper. Bezig bijtje met sterk gevoel voor concept en 24/7 bezig met vorm en beeld. Lacht altijd en maakt heerlijke koffie, liefst met een scone...

 

Viorica@houdbaar.nl

Annemarie

Annemarie is een ware globetrotter en brengt werelden bij elkaar. Leidt onze projecten in goede banen en heeft oog voor kwaliteit. Weet echt alles van drukwerk.

 

Annemarie@houdbaar.nl

Tinus

Tinus is chef bewaking. Half Boerenfox en half Jack Russel. Fanatiek, maar enorm lief beest. Houdt de voordeur nauwlettend in de gaten en blaft iedereen kwispelend tegemoet. Werkt op dinsdag, woensdag en donderdag.

Peter

Peter is opperhoofd en grafisch ontwerper. Minimalist met sterk gevoel voor typografie en altijd op zoek naar nieuwe papiersoorten. Waakt over de vinyl-collectie van het bureau.

 

Peter@houdbaar.nl

Rhode

Rhode is onze junior, onze stagiar en bezeten van papier en het aloude knip-en plakwerk. Gedreven en leergiering. En doet ook nog eens met alle liefde de afwas.