Houdbaar . concept vormgeving fotografie
Onbeperkt@houdbaar.nl
0570 649460

Bureau

Houdbaar bestaat sinds 2000 en maakt graag mooi werk. Houdbaar is het ontwerpbureau van art director en grafisch ontwerper Peter Bos. Liefde voor het vak, tomeloze gedrevenheid en een gezonde dosis eigenzinnigheid staan garant voor verrassende concepten en bijzondere oplossingen. Middels krachtige ontwerpen, indringende beelden en gevoel voor materiaal en beleving ontstaan de mooiste ideeën. En dat doet Peter samen met zijn relaties.

 

Houdbaar is een netwerkorganisatie. Van concept tot drukwerk en van fotografie tot tekst. Peter ontzorgt je in het gehele traject en wat hij niet in huis heeft haalt hij uit zijn uitgebreide netwerk van tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en andere creatieven. Daarbij hanteert hij steeds de hoogste maatstaf van kwaliteit in alle facetten van het proces en werkt hij nauw samen met papierleveranciers, de beste drukkerijen en hoogwaardige afwerkers van Nederland. Met maar één doel, het beste resultaat!

 

Houdbaar, onbeperkt.

 

Houdbaar is lid van de Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers

Peter

Peter is conceptdenker. Als art director draagt hij beeldideeën aan en bewaakt hij de rode lijn van elk project. Als grafisch ontwerper is hij een minimalist en een voorstander van less is more. 'Heb je het niet nodig, laat het dan weg' lijkt er op zijn voorhoofd geschreven te staan. Hij heeft een voorliefde voor een heldere tekststijl en hij laat zich graag inspireren door vormgeving in de breedste zin van het woord. Peter heeft een sterk gevoel voor typografie, oog voor detail en is altijd op zoek naar nieuwe papiersoorten. Hij is een boekenman en een beetje vinyl-lover. Kijk dan ook niet raar op als er wat op de draaitafel ligt wanneer je de studio binnen komt wandelen.

 

Keertje met hem sparren? Mail hem via Peter@houdbaar.nl